ASA LASER – Παγκόσμια καινοτομία TT

Το Laser TT συνδυάζει δύο μηχανήματα το Laser και το σύστημα  ψύξης και ρύθμισης της θερμοκρασίας της επιδερμίδας, όποιο ονομάζεται smart cooler, ικανό να παράγει τη διπλή και παράλληλη δράση βασισμένο στην αρχή της θερμικής ανταλλαγής, η οποία επιτρέπει να θεραπευτούν αποτελεσματικότερα οι παθολογίες των ασθενών απο τις πιο επιφανειακές έως και τις πιο εν τω βάθη. Είναι πολύ ασφαλές για τον ασθενή και παρέχει εξαιρετική αποτελεσματική δράση σε βάθος.

Χάρη στα εξαιρετικά αποτελέσματα αναλγησίας, αντιφλεγμονώδους καθώς και αποιδηματικής δράσης η θεραπεία είναι κατάλληλη για μυϊκά, αρθρικά τραύματα, οιδήματα αρθροπάθειες, τενοντοπάθειες οξύς πόνους κ.α.

Η διπλή και παράλληλη δράση είναι ένα μοναδικό χαρακτηριστικό που συμβάλει στη θεραπεία των επώδυνων παθολογιών με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Με βάση την αρχή της θερμικής ανταλλαγής, η οποία επιτρέπει την έγκαιρη παρέμβαση ακόμη και για τις πιο οξείες παθολογίες συνδυάζοντας την παλμική πηγή Laser Nd:YAG  με ένα σύστημα ψύξης που μειώνει τη θερμοκρασία του δέρματος και των υποκείμενων ιστών το smart cooler  Hiro TT προσφέρει σημαντικά και μακροχρόνια θεραπευτικά αποτελέσματα. 

Hiro-TT
Laser smart cooler Hiro TT
Laser smart cooler Hiro TT
Laser smart cooler Hiro TT

Επιστημονική έρευνα αναφέρει ότι: 

Μετά την υποβολή ενός δείγματος ασθενών, σε υπερηχογράφημα και σε μαγνητική τομογραφία πριν και μετά την θεραπεία,  τα κλινικά στοιχεία απέδειξαν  ότι η εφαρμογή του Laser smart cooler  Hiro TT παρουσιάζει, εμφανή μείωση οιδήματος, φλεγμονής και πόνου.

Η χρήση του smart cooler  Hiro TT αξιοποιεί τον παλμό HILT που επιτρέπει την μετάδοση περισσοτέρων φωτονίων γρηγορότερα και σε βάθος. Μια πρωτοπόρος θεραπεία χάρη στον επαναστατικό παλμό λέιζερ κατοχυρωμένης πατέντας με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η στοχευμένη αντιφλεγμονώδης, αναγεννητική και βιοδιεγερτική δράση της Hilterapia είναι σε θέση να φέρει αποτελέσματα ήδη απο την πρώτη συνεδρία, ξεκινώντας τη διαδικασία αποκατάστασης για μια μακροχρόνια ανακούφιση απο τον πόνο.

Το Laser της Hilterapia κατέχει σήμερα μέγιστης σημασίας θέση στο χώρο της επιστημονικής έρευνας παγκοσμίως χάρη στα αποτελέσματα που διατηρούνται στη θεραπεία επώδυνων παθολογιών για τις αρθρώσεις, τένοντες, συνδέσμους και μύς. Χωρίς παρενέργειες ούτε πόνο κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Είναι μια ταχύτατη και ασφαλής λύση για την φυσική αποκατάσταση των ασθενών.

Άμεση παρέμβαση

Η αποκλειστική τεχνολογία επιτρέπει την άμεση επέμβαση στην στοχευμένη περιοχή.

Η αρετή της συνδυασμένης δράσης του συστήματος ρύθμισης της θερμοκρασίας του δέρματος, που ονομάζεται Smart Cooler η οποία προκαλεί μια πτώση θερμοκρασίας, και της εκπομπής λέιζερ, καθιστά δυνατή την εφαρμογή της θεραπείας αμέσως μετά το τραύμα.

Η Hilterapia φτάνει σε εντάσεις 1500 W/cm2 ανεπανάληπτο για την εφαρμογή τεχνολογίας λέιζερ θεραπευτικά.

Το παλμικό λέιζερ στα 1064nm έχει στην πραγματικότητα μια αξιοσημείωτη ικανότητα διείσδυσης που συνδυάζεται με την υψηλή μέγιστη ισχύ παλμού που φτάνει τα 3kw για μια αποτελεσματική δράση ακομή και σε βαθύτερους ιστούς.

Η θερμική ανταλλαγή που ενεργοποιείται από το σύστημα ρύθμισης της θερμοκρασίας του δέρματος του δέρματος smart cooler και η πηγή λέιζερ παρουσιάζει πιο σημαντικά και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

Η αποτελεσματικότητα της θερμικής ανταλλαγής.

Η θερμική ανταλλαγή επιτυγχάνεται μέσω της διακοπτόμενης εφαρμογής ενός συστήματος ρύθμισης της θερμοκρασίας του δέρματος μέσω ψύξης που ονομάζεται smart cooler η οποία επιτρέπει μια μείωση της θερμοκρασίας της περιοχής έως και 18 °C. Αυτό μεταφράζεται σε μια μετρήσιμη και υπολογίσιμη μείωση της θερμοκρασίας στην θεραπευόμενη περιοχή ακολουθούμενη από την εκπομπή του λειζερ που την προκαλέι να αυξηθεί.

Οι θερμικές κλίσεις, που δημιουργούνται μεταξύ των ιστών σε διαφορετικά βάθη, προκαλούν αλυσιδωτές αντιδράσεις που ενισχύουν τα θεραπευτικά αποτελέσματα της Hilyetapia, με αμεσότερη αποτελεσματικότερη αναλγητική αντιφλεγμονώδη και κατά οιδημάτων φράση.

Η εναλλασσόμενη και διακοπτόμενη εφαρμογή των πηγών που παράγουν τη θερμική ανταλλαγή είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για να διεγείρει την επανεργοποίηση της διαδικασίας μίκρο-κυκλοφορίας και βιολογικής επούλωσης για την διευκόλυνση της απορρόφησης οιδήματος και για να προάγει τη μυική χαλάρωση και την αναστολή του πόνου.

Επιπλέον η δράση ψύξης δροσολογείται για να μετριάζεται η φλεγμονή, αποκαθιστά την ομοιόσταση του ιστού και ευνοεί την πρώιμη παρέμβαση σε τραύμα και σε οξεία φάση. Με το smart cooler το εύρος ψύξης είναι το βέλτιστο για να ενεργοποιήσει το ευεργετικό αποτέλεσμα και να ενισχύσει τη δράση του λέιζερ χωρίς να δημιουργούν υπερβολικά θερμικά σοκ που μπορεί να έχουν αντιπαραγωγικά αποτελέσματα και παρενέργειες.

Λόγω αυτών των χαρακτηριστικών τα αποτελέσματα του ΤΤ laser είναι άμεσα αποτελεσματικά και διαρκείας σε πολυάριθμες παθολογίες συμπεριλαμβανομένου οστεοαρθρίτιδας και περιαρθρίτιδας, μυϊκούς σπασμούς, τραυματισμούς, οιδήματα, μώλωπες, τενοντίτιδα και σε μετεγχειρητική αποκατάσταση με ή χωρίς πληγές.