Παθήσεις της αυχενικής μοίρας - Επικονδυλίτιδα - Οσφυαλγία - Γοναλγία

Hilterapia® αντίο στον πόνο και είσαι πάλι σε φόρμα!

Hilterapia®, η αποτελεσματικότερη καινοτομία για ανώδυνη καταπολέμηση του πόνου

> μόνο Hilterapia® μπορεί να μεταφέρει σε βάθος και με απόλυτη ασφάλεια για τον ασθενή υψηλές δόσεις ενέργειας, διεγείροντας έτσι ιστούς που διαφορετικά δεν θα αντιδρούσαν και θεραπεύοντας επιτυχώς παθολογικές καταστάσεις στις οποίες άλλες θεραπευτικές τεχνικές αποδεικνύονται αναποτελεσματικές

Κέντρο Φυσικοθεραπείας Περαίας - Hilterapia

Hilterapia®, η αποτελεσματικότερη καινοτομία για ανώδυνη καταπολέμηση του πόνου

> μόνο Hilterapia® μπορεί να μεταφέρει σε βάθος και με απόλυτη ασφάλεια για τον ασθενή υψηλές δόσεις ενέργειας, διεγείροντας έτσι ιστούς που διαφορετικά δεν θα αντιδρούσαν και θεραπεύοντας επιτυχώς παθολογικές καταστάσεις στις οποίες άλλες θεραπευτικές τεχνικές αποδεικνύονται αναποτελεσματικές

> μόνο το Hilterapia® επιτρέπει την ταυτόχρονη άσκηση της φωτοχημικής, φωτοθερμικής και φωτομηχανικής δράσης του laser

> μόνο το Hilterapia® επιτρέπει την υποχώρηση του πόνου από την πρώτη κιόλας εφαρμογή για γρήγορη ίαση του ασθενούς και ανάκτηση των λειτουργιών του με μικρό αριθμό συνεδριών σε σύντομο χρονικό διάστημα θεραπείας .

ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ

Μειώνει τις φλεγμονές των αρθρώσεων και διεγείρει τον μηχανισμό αναγέννησης

ΜΥΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Επιταχύνει τη θεραπεία των θλάσεων παρέχοντας έντονη αναλγητική δράση

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Ευνοεί την παροχή θρεπτικών συστατικών και την επαναπορρόφηση των οιδημάτων

Εξειδικευμένα Κέντρα Hilterapia®, ειδικοί στην ανάκτηση της ευεξίας

Στα εξειδικευμένα κέντρα Hilterapia®, που αναγνωρίζονται από το σήμα, θα βρείτε έναν άρτια καταρτισμένο και ενημερωμένο ειδικό, ο οποίος, μετά από προσεκτική ανάλυση της δικής σας περίπτωσης, θα συμπληρώσει το καταλληλότερο θεραπευτικό πρωτόκολλο για το δικό σας πρόβλημα.

Hilterapia® ενέργεια για τον οργανισμό

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό σε κάθε επίπεδο γνωρίζουν ότι οι τενοντίτιδες , οι επικονδυλτίτιδες, οι τραυματισμοί και τα διαστρέμματα καιροφυλακτούν πάντα και, προπαντός, ότι πρέπει να ανακτούν τη φυσική τους κατάσταση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Τη λύση δίνει το Hilterapia® από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο επαγγελματίες του ποδοσφαίρου, του ράγκμπι, του στίβου και της μοτοσικλέτας εμπιστεύονται το Hilterapia®:

Σε σύντομο χρονικό διάστημα μειώνεται ακόμη και ο βαθύς πόνος για άμεση ανάκτηση της φόρμας.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΝΟΥ

Μια νέα θετική ενέργεια για τους ασθενείς σας είναι το ευεργετικό αποτέλεσμα του Hilterapia® σε όλες τις επώδυνες παθολογικές  καταστάσεις του μυϊκού-οστικού συστήματος: αναλγητική, αντιφλεγμονώδης και τροφική θεραπεία για οσφυαλγίες, αυχεvαλγίες, μωλωπισμούς, τενοντίτιδες, κυστίτιδες, περιαρθρίτιδες.

ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Το Hilterapia® είναι η αποτελεσματική λύση για την ανάκτηση της φυσικής κατάστασης και της μειωμένης λειτουργικότητας από χειρουργική επέμβαση ή κάταγμα, την αποκατάσταση της ομαλότερης κινητικότητας και, προπαντός, την ανάκτηση καλής ποιότητας ζωής. Ευνοεί την ταχεία αποκατάσταση και τη γρήγορη και σταδιακή εξαφάνιση του πόνου.

Hilterapia®, άμεσα και διαρκή αποτελέσματα για τις πιο κοινές επώδυνες παθολογικές καταστάσεις

Η Hilterapia® χάρη στον καινοτόμο και κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας πλαμό laser υψηλής έντασης HILT® (High Intensity Laser Therapy) που έχει εκγριθεί από την FDA (Food and Drug Administration – USA), φέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα και με αποτελέσματα διαρκείας μια βιοδιεγερτική, αντιφλεγμονώδη και αναλγητική δράση.

 

Το αποτέλεσμα μιας μακράς ερευνητικής πορείας…

Τα ευεργετικά αποτελέσματα του Hilterapia®, που έχει εγκριθεί από την FDA (Food and Drug Administration – USA), επιβεβαιώνονται από επιστημονικές έρευνες και αναγνωρίζονται από σημαντικές κλινικές και καταξιωμένους γιατρούς.

Το Κέντρο Φυσικοθεραπείας Περαίας είναι το πρώτο πιστοποιημένο θεραπευτήριο λέιζερ Hilterapia® στη Θεσσαλονίκη

Δείτε τη θεραπεία σε εφαρμογή

Δείτε το φυλλάδιό μας